ZAČÍNAJÚCI ZÁPAL HRDLA

Určite ten pocit poznáte. Ráno vstanete a cítite, ako vás „škriabe“ na ľavej či pravej strane hrdla. Chvíľu to skúmate, a naozaj je to bolesť a začínajúci zápal.

BRYNDZOVÁ NÁTIERKA S CVIKLOU GREEN WAYS

Do večera bola už obe strany hrdla a vy ledva prehĺtate. A na druhé ráno je z toho i slušná nádcha :) 
Takto sme to poznali roky i my. Bolesť hrdla, nádcha, začínajúca viróza, ktorá nás týždeň či dva potrápila. A ako to máme dnes? 

Naša rokmi overená skúsenosť je takáto. Akonáhle ktorýkoľvek člen rodiny ucíti prvé príznaky „škriabania“ v hrdle, ihneď siahne po chlorelle. Nie že by sme ju v bežné dni nejedli. Ale tu to spravíme trocha iným spôsobom. Chlorellu pojedáme celý deň a to tak, že po dvoch či troch kusoch ju neustále cmúľame v ústach, aby jej chlorofyl pekne pomaly stekal po zapálenom hrdle. 

Chlorofyl je veľmi silná protizápalová látka a v chlorelle sa ho nachádza veľmi veľa. Do večera sa nám podarí týmto spôsobom podarí zjesť i 100 kusov chlorelly :) 

Zvýšená dávka chlorelly a neustále stekajúci chlorofyl dole hrdlom sa postarajú o stiahnutie zápalu na stene hrdla.. 

Aby táto rada skutočne zafungovala, je potrebné chlorellu začať cmúľať ihneď, ako zistíme v hrdle nepríjemný škriabajúci pocit. 

Ak by sme totiž čakali ďalšie hodiny či pól dňa, zápal v hrdle by bol už omnoho silnejší a nemuselo by sa nám to podariť takto pekne zastaviť. Počas ďalších dní je dôležité pokračovať v jedení zvýšenej dávky chlorelly i jačmeňa. Aby telo zvládlo „bojovať“ s vírusom či baktériou, ktoré sa snažili rozpútať zápal v hrdle. 


Vtedy máte istotu, že je viróza zažehnaná a vy si môžete užívať zdravie :)